«Інститут успішного міста» – унікальна можливість бути причетним до змін у місті та державі

З листопада 2014 у Києві стартував проект «Інститут успішного міста». Проект має на меті акумулювати ініціативних, зацікавлених у змінах людей, щоб разом з ними впроваджувати у життя соціально корисні ідеї та досягати результатів.

«Успішна країна – це справа кожного з нас» – таку думку ініціатори проекту намагаються донести до людей.  «Інститут успішного міста» запрошував на серію пізнавальних лекцій від провідних спеціалістів України на різні теми. У листопаді-грудні відбулися лекторії Олександра Мазурчака – кращого мера України 2005 року, першого заступника голови Асоціації міст України на тему «Успішне управління містом. Поради киянам»; Юрія Задніпряного – почесного директору Київського заводу «Carlsberg Ukraine» на тему «Інвестиції та економічний розвиток міста», Андрія Москаленка – директора Департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міськради на тему «Туризм та бренд міста»; В’ячеслава Лебідя – депутата Чернігівської міськради на тему «Влада і громада». Відвідувачі могли задавати питання, спілкуватися у форматі вільної дискусії, пропонувати ідеї та отримувати детальний коментар фахівця у своїй справі. Після лекцій гостей чекав практичний тренінг-курс, який проводили наші активісти з метою ближче познайомитись та залучити до проектів розвитку міста та країни.

В рамках «Інституту успішного міста» ми залучали активістів до захисту історичного центра Києва, організовували лекцію Президента Асоціації конгресменів США, разом збирали кошти на бронювання УАЗу для АТО. Ми продовжуємо збиратися з учасниками «Інституту успішного міста», створили команду для реалізації змін у місті та державі.

«Інститут успішного міста» буде впроваджуватись і в інших містах України, і дасть Вам змогу отримати нові знання та долучитися до команди однодумців.

Девіз «Інституту» – «Зміни себе. Зміни місто. Зміни країну».

Якщо ти амбітний та активний, хочеш змінити своє місто і країну на краще та бути у команді однодумців, долучайся до проекту  «Інститут успішного міста» та почни зміни з себе!

http://neary.info/biz/ua