Ініціатива киян “Провулок Сергія Кульчицького”

Київському міському голові

Кличку В.В.

  

Шановний Віталію Володимировичу!

 

Звертаємось до Вас із проханням підтримати ініціативу мешканців вулиці Потєхіна Голосіївського району з перейменування частини нашої вулиці на честь Героя України, генерала Сергія Кульчицького. Генерал Кульчицький трагічно загинув, захищаючи Батьківщину, в зоні бойових дій під час антитерористичної операції під містом Слов’янськ Донецької області 29 травня 2014 року. Український вертоліт, на якому знаходився Сергій Кульчицький та ще 11 військових, був збитий терористами неподалік гори Карачун.

Пропонується частину вулиці полковника Потєхіна від будівлі Голосіївського суду до початку Голосіївського лісу перейменувати на “провулок генерала Сергія Кульчицького”. На цьому відрізку знаходяться три об’єкти: два корпуса Національного аграрного університету та територія с приміщеннями недіючої військової частини.

Ми маємо зберегти пам’ять та віддати шану українським військовим, які захищають цілісність української держави.

P.S. Також окремим зверненням ми звертаємося до голови Служби безпеки України з проханням розглянути можливість створити на базі недіючої військової частини, територія якої належить СБУ, навчальний центр для співробітників імені генерела Кульчицького і відмовитися від  будівництва на цій території, що є буферною для Голосіївського лісу,  понад 1300 квартир (відповідний конкурс на визначення забудовника відбувся в лютому 2014).

 

З повагою,

мешканці вулиці Потєхіна

http://neary.info/biz/ua